ESCOLA-TALLER D’EBENISTERIA I FUSTERIA

 

Projecte de construcció d’un Centre de formació professional “ESCOLA TALLER DE FUSTERIA I EBENISTERIA”, PER JOVES DE 14 A 18 ANYS DEL BARRI DE SAM SAM 3 AL SENEGAL

Coneixedors dels greus problemes de la joventut al Senegal i en particular del barri de Sam-Sam, esdevé urgent dur a terme un nou projecte de formació per als nois, que una vegada han acabat els seus estudis de primària, sense accés a més formació, es queden al carrer. La proposta consisteix en la construcció d’una escola-taller de fusteria en general, ofici molt demandat al país. L’objectiu principal del projecte és oferir formació professional als joves, dotant-los dels coneixements, recursos i eines necessàries per fer un treball que els  garanteixi un futur professional.

Els comentaris estan tancats.