Què fem?

Treballem per possibilitar que tothom pugui viure una vida digna garantint l’accés als drets fonamentals i la justícia social. Ho fem a partir d’eines com la cooperació al desenvolupament sostenible l’educació i la sensibilització ciutadana.

EDUCACIÓ / FORMACIÓ PROFESSIONAL

Educació inclusiva i de qualitat

Educació inclusiva i de qualitat

L’educació és un dret fonamental. Volem contribuir a una educació equitativa, inclusiva i de qualitat que permeti als nens, nenes i adolescents decidir el seu futur en llibertat. Una educació encaminada a l’enfortiment de les capacitats personals Un mitjà per aconseguir una vida digna.

Formació professional educativa i laboral

Volem acompanyar els i les joves més vulnerables de Sam –Sam en un projecte que els obri oportunitats educatives i laborals posant en marxa una escola taller de diferents oficis començant amb la formació d’ebenisteria i fusteria.

SALUT I NUTRICIÓ

Bona salut i alimentació

Treballem per aconseguir una bona salut i alimentació

La salut i la seguretat nutricional són un dret humà fonamental que garanteixen a totes les persones de la societat l’accés igualitari a una atenció sanitària, medicaments, aigua potable i l’accés permanent als elements bàsics d’una nutrició i una dieta equilibrada. Les desigualtats i la pobresa són la causa de moltes malalties.

SANEJAMENT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Autonomia alimentaria

Accés de les comunitats vulnerables a mitjans sostenibles d’aliments

Volem promoure l’autonomia alimentària de les poblacions més vulnerables amb projectes integrals de seguretat alimentària i mitjans de vida, fent front als problemes de producció, accés i alhora, contribuir a disminuir la fam, la desnutrició i la pobresa.

DRETS DE LES DONES I ELS INFANTS

Societats més justes

Garantint els drets de les dones i els infants aconseguim societats més justes

Treballar pels drets de les dones i els infants és fer front a la desigualtat de gènere i a la feminització de la pobresa, és aconseguir que tots els nens i nenes tinguin una vida saludable, accés a l’ educació, i estiguin protegits de la violència, l’explotació i tinguin una infància feliç.

SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

Desenvolupament sostenible

Afavorir el desenvolupament sostenible global

 Volem promoure la protecció del medi ambient i la sostenibilitat desenvolupant projectes de cooperació orientats a impulsar el progrés de les comunitats i l’autosuficiència , i en conseqüència contribuir a millorar el benestar de totes les persones garantint mitjans de vida sostenible.

MICROCRÈDITS

Lluita contra la pobresa

Microcrèdit: una eina de lluita contra la pobresa creant noves oportunitats

Facilitar microcrèdits sense interessos a famílies vulnerables, grups de dones sense recursos que els permeti generar petits negocis, cooperatives, economia social, creant així, noves oportunitats per poder sortir d’aquesta situació de pobresa extrema i de desarrelament forçós.

Necessites ajuda?