Poliesportiu al barri de Sam-Sam 3

Arranjament i reconversió d'un abocador d'escombraries i espai inundat, en un terreny soci esportiu i de zona verda per a infants, joves i adults, drenant les aigües i netejant la zona, en benefici de les escoles i la comunitat del barri de sam-sam 3(Dakar - Senegal)

Descripció del projecte

El projecte té per objectiu arranjar un terreny de 10.800m2 que actualment és un abocador d'escombraries, situat a continuació del terreny que la nostra entitat ja va arranjar l'any 2016 convertint-lo en una horta comunitària. Aquests terrenys estan situats en una gran plana sorrenca que s'inunda en l'època de pluges. El terreny on està previst desenvolupar el projecte que presentem, el va cedir la fundació Droit à la Ville a l'associació cultural i esportiva Yaakaar de joves de Sam Sam 3. El projecte es desenvoluparà conjuntament amb l'Ajuntament de Diamaguéne i consisteix en construir una xarxa de clavegueram posteriorment arranjar la zona per convertir-la en un espai públic, inexistent actualment, en què les entitats i institucions del barri: escola pública, el centre femení, l'entitat Yaakaar, l'escola kalasans, etc., podran desenvolupar-hi llurs activitats culturals i esportives. Està previst que aquestes entitats i institucions juntament amb l'Ajuntament de Diamaguéne creïn una comissió de seguiment dels usos del nou espai.

Objectiu

Millorar les condicions de vida de les famílies del barri de Sam-Sam 3. Contribuint a resoldre el problema de les inundacions i de l'abocador d'escombraries crean una zona verda, esportiva i de lleure social i cultural. Aconseguir convertir un espai inhabitable font de malalties i problemes mediambientals en un espai de lleure i de convivència amb la col.laboració de tots els veïns i veïnes bo i eradicant el costum d'abocar les escombraries.

Cost del projecte

  • 27.173,00 €

Durada del projecte

De l'any 2014 al 2021
Necessites ajuda?