Àpat diari a 350 nens

Erradicar la pobresa no és un acte de caritat, és un acte de justícia.

Nelson Mandela

Aquest projecte el subvencionem des del 2014 donat que moltes famílies viuen en una situació límit i els nens i nenes arribaven a l’escola en dejú i el seu rendiment escolar baixava molt. Consisteix en un entrepà diari que conté nutrients necessaris per a la salut. Aquests esmorzars venen preparats per les alumnes de l’escola d’hostaleria del centre femení de SAMSAM 3.

Descripció del projecte

Preparació d’un entrepà diari que contingui els nutrients necessaris per a la salut. Destinat als nens i nenes en situació de vulnerabilitat alimentària, donat que moltes famílies viuen en una situació límit, aquests infants anaven a l’escola en dejú en conseqüència, el seu rendiment escolar disminuïa molt. La preparació de l’àpat és a càrrec de la cooperativa i de les alumnes de l’escola de hostaleria del Centre Tècnic de Promoció Femenina de Sam-Sam. Aquest projecte s’emmarca dins dels objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides per complir el 2030 i que fa referència al segon objectiu que té com a finalitat eradicar la pobresa alimentaria.

Objectiu

Garantir l’accés a la alimentació de 200 nens i nenes del barri de Sam-Sam i alhora combatre la desnutrició infantil. Contribuir a eradicar la pobresa alimentària.

Cost del projecte

  • 25.200 Euros curs escolar / 9 mesos / 0,70 Euros entrepà
  • Aportació nens/nenes 100 cfs per entrepà / Total 3.600.000 cfs = 5.496 Euros
  • Total projecte 19.704 Euros

Durada del projecte

De l'any 2014 al 2021
Necessites ajuda?