El proper dissabte 20 d’octubre a les 19h al Casal Popular de Rubí, es representarà l’obra de teatre Deixeu-me un tenor!.
Aquesta obra es representarà per tal d’obtindre recursos pel projecte que estem portant a terme a Senegal que consisteix en l’arranjament i reconversió d’un abocador d’escombraries i espai inundat en un terreny soci esportiu i de zona verda per a infants, joves i adults, drenant les aigües i netejant la zona, en benefici de les escoles i la comunitat del barri de Sam Sam 3 que es troba a Dakar. En podeu veure més informació en aquest enllaç.
Es tracta d’una comèdia trepidant de Ken Ludwig, que dirigida per la Maria Miralda. La trama gira al voltant d’una accidentada representació d’Otello, on moltes coses i molts personatges no són el que semblen. Portes que s’obren i es tanquen sobtadament, noies amagades als armaris, corredisses, dones geloses, visites inesperades… tot això i més hi en aquesta obra hilarant que transcorre en la suite d’un hotel de Cleaveland, amb un grapat de personatges.
Si voleu riure sense parar i passar una bona estona, no us perdeu aquest muntatge que es representarà el proper dissabte 20 d’octubre a les 19h al Casal Popular de Rubí.
 
Podeu comprar les entrades el mateix dia de l’acte, una hora abans al Casal mateix: http://casalpopular.org/
Casal Popular de Rubí
c/ Pere Esmendia, 14
08191 RUBÍ
Tel. 93 699 56 53

Necessites ajuda?