L’ONG Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica, organitza una obra de teatre solidària, en benefici del barri i escoles de SAM-SAM 3
L’objectiu és  obtenir recursos pels projectes que duem a terme a SAM-SAM 3, i també per seguir  finançant  part dels entrepans als 300  nens i nenes  de l’escola d’en Ferran  que hi van sense esmorzar.
Ens agradaria compartir amb tots vosaltres aquest acte solidari.
M’agrades a les fosques representa a tres generacions de dones viuen a la mateixa casa: la Maria, l’àvia una infermera jubilada amb molta empenta, la Marta, la filla que és mare soltera i dona que no sap gaudir de la vida i la Berta la néta, adolescent de 16 anys.
A totes les seves històries s’hi afegeixen les de la Isabel, la veïna, i el Manel, el pare sense funcions de la Berta. Tots viuen el dia a dia sense sospitar que tenen moltes més coses en comú de les que mai no havien imaginat.
Segons Rosa Ponsarnau, autora de l’obra, aquesta representació té un missatge: la felicitat. En els temps que estem vivint en els quals la paraula màgica és crisi crec que val la pena enviar una idea positiva amb optimisme. Davant d’uns personatges que al principi no troben el seu lloc ens trobem amb un desenllaç on tots han trobat el seu espai i són feliços sense jutjar com han aconseguit arribar-hi. Crec que els happy ends s’han de reivindicar, la realitat ja és prou dura com per pensar que el petit espai de món que és el teatre no hi pugui acollir un missatge gratificant que permeti a l’espectador sortir amb un somriure als llavis.
 
Podeu veure la sinopsi, el dossier de premsa i la fitxa artística al lloc web de la companyia de teatre companyia8:
M’agrades a les fosques
Us esperem!!!

Necessites ajuda?