El proper dissabte 3 de març dins la temporada Fem Sala dels Amics de les Arts la Cia La Polar, de Palma, representarà l’obra de Joan Tomàs Martínez Grimalt.
Els actors son: Mercè Sancho de la Jordana, Rosa Serra Torrens i Francesca Vadell Cubells i la direcció és de Xavi Martínez.
Podeu adquirir les entrades a tictactiquet o a la secretaria dels Amics de les Arts.

Lloc: Amics de les Arts I Joventuts Musicals
Inici: 03-03-2018 21:00
Categories: Teatre
[boc_spacing height=”20px”]

Sinopsi:

Des d’una perspectiva purament de ficció, es reconstrueixen tres històries de vida. Tres experiències. Tres recorreguts geogràfics de l’exili provocat per la Guerra Civil. Són les vides de tres dones anònimes. Dones que probablement mai no varen existir, però que condensen i sintetitzen centenars d’altres històries.
No són màrtirs ni heroïnes. Són dones que volen existir, que volen viure en llibertat, plenitud i autonomia. Però que han d’enfrontar-se a les proves que el destí els ha assignat. La Guerra Civil , per tant, no és la protagonista d’aquesta història. Tampoc ho és l’exili en sí. Ho són les persones. Les persones i les seves respostes, els seus reptes, els seus desitjos i les seves vicissituds. Persones que, malgrat tot, encara són capaces d’estimar, d’il·lusionar-se, de viure.
[boc_spacing height=”20px”]
Cendres, Cartografia de l'exili als Amics de les Arts
 
 
 

Necessites ajuda?