L’ONG MICROCRÈDITS SOLIDARIS PER L’ÀFRICA disposa i es proveeix de material elaborat per les noies de l’escola professional que dirigeix la Regina al barri de Sam-Sam (Dakar) i d’altres articles típics del Senegal amb els quals podem participar en festes majors i actes de Terrassa; Torre Fontaubella i Marçà (Tarragona) en les corresponents “paradetes”  presentant i venent aquest material portat des d’allà.

Gràcies a aquestes vendes solidàries que oferim en les esmentades festes podem ajudar a subvencionar part dels diferents projectes que anem desenvolupant al llarg d’aquest anys.
Cal tenir present que la subvenció que més aporta ve de “Terrassa Solidària” ajuntada a la de les altres  quotes anuals dels socis i  a d’altres donatius ocasionals, als quals hem  d’agrair molt llurs aportacions .
Recordem que els projectes portats a  terme en l’actualitat són:
-Elaboració i distribució  dels esmorzars diaris als 300 nens de l’escola primària Kalasans.
-Promoció i seguiment d’una granja de pollets
– Extensió de conreus agraris en zones  que havien estat inundats i degradats
-Arranjament i reconversió d’un abocador d’escombraries i espai inundat, en un terreny soci esportiu i de zona verda per a infants, joves i adults, drenant les aigües  i netejant la zona, en benefici de les escoles i la comunitat del barri de Sam-Sam 3(Dakar- Senegal)
Moltes gràcies  per la vostra solidaritat!!!

Necessites ajuda?