Aquest any podrem portar a terme un projecte de conreus de 3 hectàrees que ha facilitat el govern senegalès a la comunitat veïnal del barri. Aquest projecte valorat en 32.437,67 € ha rebut l’aportació de 20.000 € de “Terrassa Solidària” i esperem poder completar-lo amb la nostra ajuda. Cal destacar que la tasca a realitzar comença pel dessecament de la zona inundada i segueix amb la formació de persones per tal que puguin desenvolupar tot el procés dels conreus amb eficiència i així aconseguí el fruits del seu treball i poder sortir de l’extrema pobresa.

També seguim donant crèdits sense interessos a famílies necessitades: construcció d’una granja avícola i donar suport a una botiga de queviures.

Procurem que la nostra solidaritat s’encamini a la promoció humana intentat que l’aportació econòmica s’inverteixi en projectes rendibles per sortir de l’extrema pobresa (“més que donar peix donar canya per pescar”) i sobretot a l’educació escolar que és l’única arma pel futur d’aquests infants.

US ESPEREM!!!!!!

Necessites ajuda?