El projecte té per objectiu arranjar un terreny de 10.800m2 que actualment és un abocador d’escombraries, situat a continuació del terreny que la nostra entitat ja va arranjar l’any 2016 convertint-lo en una horta comunitària. Aquests terrenys estan situats en una gran plana sorrenca que s’inunda en l’època de pluges. El terreny on està previst desenvolupar el projecte que presentem, el va cedir la fundació Droit à la Ville a l’associació cultural i esportiva Yaakaar de joves de Sam Sam 3. El projecte es desenvoluparà conjuntament amb l’Ajuntament de Diamaguéne i consisteix en construir una xarxa de clavegueram i posteriorment arranjar la zona per convertir-la en un espai públic, inexistent actualment, en què les entitats i institucions del barri: escola pública, el centre femení, l’entitat Yaakaar, l’escola kalasans, etc., podran desenvolupar-hi llurs activitats culturals i esportives. Està previst que aquestes entitats i institucions juntament amb l’Ajuntament de Diamaguéne creïn una comissió de seguiment dels usos del nou espai.
Cost total del projecte 27.173€
La subvenció atorgada per Terrassa Solidària és de 19,000 €
La Resta va a càrrec de la nostra ONG, de tots els Socis, aportacions voluntàries i activitats desenvolupades de sensibilització i solidaritat.
ACTIVITATS DESENVOLUPADES DE SENSIBILITZACIÓ I SOLIDARITAT A TERRASSA:
2015: Obra de teatre la Corona d’Espines al Teatre Alegria de Terrassa octubre
2016: Concert de la Carmela al Jazz Cava de Terrassa( per Sam-Sam) setembre
2017: Concert The Soul Beams al Jazz Cava de Terrassa( per Sam-Sam) setembre
2017: Caminada solidària Centre Excursionista de Terrassa (Sam-Sam) novembre
2018: Obra de teatre “Cendres” Amics de les arts i joventuts musicals de Terrassa- març
2018: Concert “Quartet la Carmela” a la Jazz Cava de Terrassa – setembre
2018: Obra de teatre “Deixeu-me un Tenor” Casal de Rubí – octubre
Tots els darrers anys hem participat en la fira solidària de Terrassa i també a la festa major de Marçà i la Torre Fontaubella exposant els nostres projectes i l’artesania feta per les noies de centre femení de Sam-Sam.
Les nostres activitats són variades i van encaminades a diferents sectors socials de la ciutadania.
MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ, AIXÒ ENS AJUDA  A SEGUIR ENDAVANT.

 

Tags :
Necessites ajuda?